Kom till Rådhusplatsen lördagen den 3 feb!

Vad vill Kommunisterna med Trelleborg?
Torgmöte lördagen den 3 feb, kl. 11.00-12.00, Rådhusplatsen. Kom för detta, vill du inte missa!

1 februari 2018

Torgmöte lördagen den 3 feb, kl. 11.00-12.00, Rådhusplatsen. Kom för detta, vill du inte missa! På torgmötet kommer Dennis Andersson att tala om (K)-frågorna i kommunvalet 2018. Varför det behövs ett okorrumperat parti i kommunen för alla arbetare, arbetslösa och sjuk. På mötet kommer också läkaren, Nils Littorin, att tala om kaoset inom Region Skåne. Varför vården aldrig kommer fungera med NPM och att vi måste vårda för behoven utan vinstintressen. Talen startar ungefär vid 11.30.

Vi är även stolta över att kunna dela ut ett gratis exemplar av ”nya” Proletären. Som fått en behövlig uppfräschning rent formmässigt. Det kommer även att finns ett prenumerations erbjudande till halva priset på plats. Läs med på www.proletaren.se

Vi kommer också att meddela när Sveriges kändaste kommunist kommer till Trelleborg.

Varmt välkomna att ställa frågor och diskutera med oss på plats.

Kommunistiska Partiet Trelleborg

trelleborg@kommunisterna.org

www.kommunisterna.org/trelleborg