Sven Wollter kommer till Trelleborg!

Wollter kommer till Trelleborg!

Sveriges mest kända kommunist kommer till Trelleborg den 16 mars! Det gör han med vår partiordförande, Robert Mathiasson, som kommer bli den mest kända kommunisten när Kommunistiska Partiet växer!

6 februari 2018

Sveriges mest kända kommunist kommer till Trelleborg den 16 mars. Det gör han tillsammans med vår partiordförande, Robert Mathiasson, som kommer bli den mest kända kommunisten när Kommunistiska Partiet växer! Tillsammans kommer de besöka Trelleborg och några arbetsplatser och avsluta dagen med ett framträdande med kultur och politik på Kulturhuset. Dörrarna öppnas kl 18.00 på Kulturhuset. Det kommer finnas lite mat och dricka till humana priser. I början av februari spred vi ett flygblad om (K) i Trelleborg och vår politik. Finns på facebook att läsa här. Välkomna!