Höj rösten på jobbet!

Nytt nyhetsbrev från Trelleborgs kommunisterna!

30 maj 2018

Något för dig och dina jobbarkompisar?

Arbetartidningen Proletären har startat en kampanj. Den heter Höj Rösten på Jobbet och vänder sig sig i första hand till dig som redan prenumererar på Proletären.
Det är alldeles för tyst på jobbet. Och folk måste börja säga ifrån, inte böja ryggen och gå med på allting som maktfullkomliga chefer eller vinstjagande ägare hittar på. Det har vi tusen exempel på här i Trelleborg.

Proletären rapporterar bland annat om vad som händer på våra arbetsplatser runt om i vårt land. Ofta står det om vårt sjukhus och senast numret (s)veket gällande stadstrafiken för våra äldre. I Proletären är det de anställda som kommer till tals, inte chefen. Men det vet du som redan är prenumerant.

I Proletären kan du hämta kunskap och inspiration om kampen för vettiga villkor på jobbet från hela vårt land.
Tanken är att du ska kunna använda kunskapen på DITT JOBB, men också få kontakt med andra som tröttnat på tystnaden och rädslan.

Proletären vill vara DIN röst men också förmedlare av sådana kontakter. Tanken är att ju fler som höjer rösten på jobbet, desto större blir den samlade kraften. Värva därför en eller flera av dina arbetskamrater redan idag!

Slå till redan idag! I annonsen nedan ser du att allt du behöver göra är att maila till pren@proletaren.se.

Prenumerera på kommunisternas nyhetsbrev! Läs det senaste här.