Lyckat 1 maj för (K)

Årets första maj blev mycket lyckat och vi slog publikrekord med 50 st åhörare.

5 maj 2018

Lyckat 1 maj i Trelleborg! 50 på mötet och Proletären sålde slut. Uppskattade tal av Nils Littorin(k) om våldet i samhället och vården. Wanda Engqvist(RKU) om internationell solidaritet, Palestina och nej till NATO. Daniel Larsson(k) om nerdragningarna i kommunen och att (k) i kommen kommer göra varje sådan till en huvudfråga. Dennis Andersson avslutade med att klassamhället finns och kostar liv på våra arbetsplatser och vi behöver en ny röd okorrumperad arbetarrörelse i Sverige. Samtidigt som vårt lokala valprogrammet för Rättvisa, Jämlikhet och Trygghet konkretiserades.
Intresserade antecknade sig och Lokaltidning, TA, lyste med sin frånvaro.
Tack till alla som kom, kommunfullmäktige nästa!
Rösta på (K) i kommunvalet! Klass mot Klass!