19 000 flygblad utdelade, slå det om du kan!

Det uppsatta målet att dela ut vår lokala valflygblad till alla hushåll i Trelleborg är idag KLART, slå det om ni kan!

6 september 2018

Det uppsatta målet att dela ut vår lokalavalflygblad till alla hushåll i Trelleborg är idag KLART! Vi har idag den 6 september hittat den sista brevlådan av alla 19 000 hushåll i Trelleborg. Stort tack till alla som hjälpt till att först blada i två valsedlar i varje flygblad och sedan lägga en i varje brevlåda. (Det kommer en fest till alla som hjälpt till) Vi vet att vi är ensamma om att klara av detta och det säger en hel del om de andra partieranas verkliga engagemang.

Trelleborg är inte bara vackert det är en stor kommun med mycket landsbyggd. En av anledningarna till att vi säger nej till östliginfart. Vi vill varken ha en mur mot landbyggden eller havet. I flera år har vi talat för en tunnel-lösning till hamnen från väster. Men hamntrafik och transport skall vara en nationell angelägenhet och inte sätta en kommun i skuld.

Vårt flygblad har fåttt mycket uppskattning av människor vi mött på vägen. Det är bra och viktigt. Men lika viktigt är att våra motståndare, företagskramare och slippsnissar ogillar oss. Vi har sagt det tydligt, vi har bara ett löfte. Att vara arbetarklassens röst för rättvisa och trygghet och en nagel i ögat på överheten. Vi vill skrota dagens kapitalistiska system som likt en religion fått alla etablerade partier att böja nacken för budget i balans. Åt helvete med det - Behoven skall styra säger vi.

I veckan förtydligade vi vårt krav på rättvisa i Trelleborgs kommun med ett debattinlägg den 3 september. Vi kräver att antalet chefer i kommunen halveras.

Ni följer oss bäst genom vår hemsida eller på facebook.

Vårt första namn har fått mycket uppskattning för sitt engagemang för sjukhuset och för sitt arbeta för ungdommar. Vi kan bara stämma in och betona att vill du ha in en arbetare i kommunfullmäktige skall DU kryssa Dennis Andersson. Han står för det han tror på och gör skillnad!

Bara tomma tunnor skrammlar och det har vi sett nog av nu i valtider. Gågatan kommer vara full av politiker och politiska partier i helgen som lovar vitt och brett och delar ut presenter och godis. Men vart tar de vägen sen?

Vi i (K) tycker det skall blir skönt efter valet för då ser vi inte röken av de andra partierna. Men oss kan ni träffa på gågatan som vanligt varje helg utanför systemet. Skall vi få förändring och rättvisa i Trelleborg får vi göra det själva. Flera har sökt medlemskap och kontakt med oss och vi kommer annonsera om ett eftervalet studiecirkel snart. Vill du vara med och förändra Trelleborg till mer rättvist och solidariskt skall du kontakta oss. Boka redan nu in torsdagen den 13 september

Vi har en hel värld att förändra, världen börjar i Trelleborg!

Vi har gjort allt vi kan, nu är det upp till alla väljare att säga sitt. Vi ser fram emot söndagens val, Trelleborg, Sverige och Världen behöver förändring.

Kapitalismen har gjort sitt!