Valet 2018

Här kommer vi lägga upp vårt valmaterial och annan information om vad DU kan göra för att hjälpa kommunisterna. Mejla oss på trelleborg@kommunisterna.org så hör vi av oss.
Våra valsedlar skall finnas i alla vallokaler, om ni inte hittar dem kan ni alltid ta en blank, vit kommunval valsedel, och skriva Kommunistiska Partiet på så räknas det. (Gäller dock att ni stavar rätt för att det skall räknas). Är ni trött på de andra partierna kan ni rösta på oss i regionen och riksdagen också med blanka valsedlar för vi har en registrerad partibeteckning så de räknas.

Här är partiets centrala valhemsida öppnats, här kan du läsa om vår politik och hur vi arbetar.

Nu har valflygbladet börjats att spridas i stan idag den 6 september är 100% klart. Vi behöver fortfarande hjälp! Anmäl dig på trelleborg@kommunisterna.org
Här kan du läsa och sprida vårt flygblad digitalt

På följande länkar kan du se våra valsedlar. Kommunlistan

Läs Dennis Anderssons debattinlägg i TA den 3 september om hur vi kan få rättvisa i Trelleborgs kommun. Halvera antal chefer!

Läs Trelleborgs Allehandas intervju med oss den 6 september. Som de kallar tredje gången(på facebook) gillt.

Läs Lokaltidningens intervju med oss den 17 augusti. (K) behövs i kommunfullmäktige.

Läs Dennis Anderssons debattinlägg i TA den 16 augusti om hur vi kan bekämpa droger och den ökande ohälsan bland våra unga.

Läs Dennis Anderssons debattinlägg i TA den 14 augusti om den "sjuka" sjukvården i Trelleborg!

Läs Dennis Anderssons debattinlägg i TA den 2 augusti om bristerna i vår demokrati och att valnämnden måste genomför ett demokratiskt val 2018!